Közös idő ajándékba 20% kedvezménnyel a

a Black Friday ideje alatt, november 22.-26. között!

Számlázási adatok

Your Products

Product
Quantity
Price
Little Love Box Párkapcsolati kártyák - Fehér (#483)
Nyelv: Magyar,
12990Ft
Little Love Box Párkapcsolati kártyák - Fehér (#483)
Nyelv: Angol,
12990Ft
Little Love Box Párkapcsolati kártyák - Bordó (#533)
Nyelv: Magyar,
12990Ft
Little Love Box Párkapcsolati kártyák - Bordó (#533)
Nyelv: Angol,
12990Ft

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Little Love Box Párkapcsolati kártyák - Fehér - Magyar  × 1 12990Ft
Részösszeg 12990Ft
Szállítás
Összeg 14280Ft (Adótartalom: 3036Ft ÁFA)

Válassz átvevőhelyet

  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához és a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.
A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

180 DB KÁRTYA – 6 KATEGÓRIA – AKÁR 30 ÓRA ÖNFELEDT BESZÉLGETÉS

Egyszer olvastam valahol egy gondolatot, ami nagyon megragadott: a párod az egyetlen az életedben, akit választasz. Sem a szüleidet, sem a testvéreidet, sem a gyermekeidet nem választhatod meg, de a párodat igen. Ez egy különleges lehetőség. Azért van mellettünk az a férfi vagy nő, akit a szerelmünknek hívunk, mert őt találtuk legjobbnak számunkra. Csakhogy a hétköznapok, a munka, a gyerekek, a bevásárlás és a többi teendő el tud sodorni minket egymástól. Ezt nőként, feleségként és anyaként én is megéltem. Azonban nem akartam elengedni azt az érzést, amit a kapcsolatunk elején éltem meg a férjemmel. Így született meg a Little Love Box, amellyel emlékeztetni szeretném a párokat arra, hogy nem véletlenül választották egymást. Te sem véletlenül vagy azzal, akivel. Szeretitek egymást, szerettek együtt lenni, használjátok ezt ki! Egy jó hajnalig tartó beszélgetés persze nem megy parancsszóra. Viszont a dobozka segít abban, hogy ráhangolódjatok és olyan kérdéseket is kitárgyaljatok, amelyek akár 10 év házasság után sem merülnek fel. Kívánom, hogy egy Little Love Box beszélgetés után feküdjetek le azzal a gondolattal és mély meggyőződéssel, hogy: „Na ezért választottam őt. Olyan szerencsés vagyok, hogy itt vagyunk egymásnak.”
Félegyházy Anna
pszichológus, a Little Love Box egyik alapítója
Értesíteni fogunk, amint újra elérhető a termék a webshopunkban. Kérlek add meg az e-mail címedet!
×
×

Cart