Little Love Box

A tökéletes nászajándék

ajándékozz valami igazán különlegeset!

A tradíció szépsége

Volt egy hangulata a klasszikus nászajándékoknak, nem? A gondos kiválasztásnak, a legszebb csomagolás megtervezésének, az üdvőzlőkártyáknak… És főleg annak, ahogy elképzeltük a pár arcát, mikor kíváncsian bontogatják a tőlünk kapott csomagot. Ugye örömöt szereztünk?

"Napjainkban a legtöbb pár pénzbeli hozzájárulást kér a vendégeitől nászajándékba, de egy egyszerű boríték átadása nem méltó az esküvők színpompás eleganciájához."

Te más vagy

Ne keress tovább! Mi megalkottuk neked a tökéletes megoldást.

Te valami olyat adnál, amiből érzik: nem egy századik rokon, vagy az ezer éve nem látott kolléga vagy, aki az előző nap vett egy képeslapot, ami majd úgyis a kukában landol. Te olyan vagy, aki tiszteletben tartja a kérésüket, ugyanakkor hozzáteszel valami különlegeset; pont, mint a kapcsolatuk.

Little Love Box

A Little Love Box egyszerre gyönyörű meglepetés és stílusos, sosem látott módja a nászajándékba szánt pénz átadásásának is.

A boríték

A tradícionális és a modern ötvözése

A Little Love Boxhoz egy apró borítékot vehetsz, melyet pontosan a kártyák méretére gyártattunk és amibe tökéletesen beleillik a négyrét hajtott bankjegy! A borítékban egy kis üdvözlőkártyát is találsz, hogy pár szót is írhass az ifjú pár számára. *

HBP01016
HBP01026

Az ajándéktáska

A kényelem és az elegancia találkozása

A boríték mellé egy méretben tökéletesen megfelelő ajándéktasakot küldünk, így egy néhány perces előkészülettel már kész is a teljes ajándék, nincs borítékvadászás, csomagolás-keresés, csak a pár kíváncsi tekintetei, hogy te vajon mit hoztál? *

De mi is a Little Love Box pontosan?

A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz.  Azt, hogy éppen melyik kategóriából húzzon a pár, a dobókocka segítségével tudja majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhetnek egymáshoz, akár sosem érintett témákról beszélgethetnek, valamint az önismeretük is javulhat, hiszen észre fogják venni, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni!

Belenéznél?

Kattints a kártyákra, hogy láss egy példakérdést!

Mit mondanak mások?

Néhány visszajelzésünk

* A Little Love Box-ot boríték és ajándéktasak nélkül is megvásárolhatod, amennyiben viszont szeretnéd ezeket az esküvői kiegészítőket, a pénztárnál tudod hozzáadni őket a rendelésedhez!

Mire vársz?

Rendeld meg még ma!