LITTLE LOVE BOX

 Közös idő, ajándékba.

15.000 Ft megrendelés felett ingyen szállítunk a csomagpontokra!

Párkapcsolati Kártyák

Mit csináltok, amikor időt szeretnétek tölteni együtt? Megnéztek egy filmet. Főztök egy vacsorát. Elmentek moziba. Étterembe. Sétálni. Mozi, film, étterem, majd újra film, séta, mozi, vacsora..

De ez valami más. Valami új, mégis valahol ismerős.

Kihúzott tálcás fehér Little Love Box
Dobókocka közeli

A Little Love Box azoknak készült, akik jól emlékeznek, milyen volt egy pohár borral kiülni az erkélyre, és csak beszélgetni órákon át. Hallgatni egymást a világ nagy dolgairól és csillogó szemmel megtalálni a közös pontokat. Emlékeznek az estékre, mikor már egymást noszogatták, hogy most már tényleg aludni kellene, mert korán lesz az a reggel, de valahogy mégis tovább repültek a percek és az órák. És mikor végül tényleg ágyba kerültek, olyan érzés volt, mintha bejárták volna az egész világot, pedig alig mozdultak el arról a néhány négyzetméterről. Másnap pedig, a fáradtság ellenére bármilyen nehéz napot végig tudtak vinni, hiszen csak az járt a fejükben, hogy az előző este olyan volt, mint a tökéletes első randi.

Egy pillanatra átsuhant rajtuk, hogy milyen jó lenne ezt az embert megtartani, milyen szép is lenne örökké mellette ébredni! Majd azonnal hasított a felismerés: de hát ő az enyém! És az izgatottsággal vegyített boldogság minden porcikájukat átjárta. Egy fél nap alatt újra szerelembe esni? Akár minden héten, minden nap? Hisszük, hogy ez a kicsi doboz ezeket az érzéseket segít leporolni, felfrissíteni, és a kellemes folydogáló víz fölé tűzijátékot teremteni.

Különleges párkapcsolati kártya, amivel különleges pillanataitok lehetnek.

Mi is ez pontosan?

A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz.  Azt, hogy éppen melyik kategóriából húzzatok, a dobókocka segítségével tudjátok majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról beszélgethettek, valamint az önismeretetek is javulhat, hiszen észre fogjátok venni, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni.

Jellemzők

◆ 180db kártya

◆ 6 kategória

◆ akár 30 óra önfeledt beszélgetés

◆ minőségi anyagok

◆ elegáns külső

◆ választható szín (azonos tartalommal)

◆ magyar vagy angol nyelv

Kategóriák

◆ Múlt

◆ Személyiség

◆ Párkapcsolat

◆ Erotika

◆ Szituációk

◆ Fordított – Mennyit tudsz rólam?

180 db párkapcsolati kártya rengeteg! Számoljunk csak. Ha követitek az ajánlásunkat, miszerint izgalmasabb a beszélgetés, ha a kérdéseket mindketten megválaszoljátok, és tegyük fel, hogy egy válasz 5-5 percet vesz igénybe, az már 180×10 perc, vagyis 30 óra! Persze lesz olyan kérdés, amire csak 1-2 percet szántok, azonban egészen biztosan lesz olyan is, amiből egy fél órás beszélgetés kerekedik.

És mit értünk el eddig?

0
Elégedett vásárló
0
Átbeszélgetett éjszaka*
0
Kihúzott kártya

*Átlagosan 5 éjszaka/vásárlóval számolva

Love Box kockák
Little Love Box – Párkapcsolati Kártya Társasjáték
Little Love Box – Párkapcsolati Kártya Társasjáték

Kattints a kártyákra, hogy láss egy példakérdést!

Mit mondanak mások?

F. Laura
F. Laura
Tovább olvasom
7. évfordulóra leptem meg magunkat ezzel a rendkívül igényes játékkal és nagyon örülök, hogy megvettem! Órákra lekötött minket, nagyon jókat beszélgettünk, még ennyi idő után is volt új infó a másikról a kártyáknak köszönhetően. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne minőségi időt tölteni a párjával! 😊
J. Dániel
J. Dániel
Tovább olvasom
Nagyszerű ötletnek/ játéknak tartom a Little Love Box-ot, főleg a mai vilagban, ahol azért el-elmaradzonak a beszélgetések. Igényes, letisztult a kivitelézese, csak ajánlani tudom mindenkinek!
M.-F. Anna
M.-F. Anna
Tovább olvasom
Szuper kis “játék”! Ejszakaba nyuloan egy pohár bor mellett...egymásra figyelve...felszabadultan jöttünk rá,hogy 10 év után is mennyi mindent nem es mennyi mindent tudunk egymásrol. Klassz kikapcsolódás is 🥰
K. B. Brigitta
K. B. Brigitta
Tovább olvasom
Annyira ízlésesen alkottátok meg ezt a kis ajándékot, hogy az hihetetlen! Nem játszottuk még végig, vannak még kártyáink, de eddig minden kérdés nagyon tetszett, sokat sztoriztunk, nevettünk és majdnem voltak könnyek is - örömünkben. Ajánlom minden párnak, nagyon jó közös időtöltés!!!
V. Fruzsina
V. Fruzsina
Tovább olvasom
Gyönyörű dizájn, minőségi kialakítás, remek beszélgetést indító kérdések. Dekorációként is megállja a helyét a könyvespolcunkon. 🙂
Előző
Következő

Vajon megéri ez nekem?

„Nincs olyan, amiről mi ne beszélgetnénk!”

Mikor az ember hasonló játékot lát, óhatatlanul elindulnak benne a kifogások:

  • De hát mi így is mindent megbeszélünk!
  • Túl jól ismerem ahhoz, hogy újdonságot nyújtsanak nekünk a kártyák.
  • Nincs nekünk energiánk ilyesmire az egész napos hajtás végén!

Jó hír, hogy aki sokat beszélget, az legtöbbször szeret is beszélgetni 🙂
Éppen ezért az ilyen párok a sokszor aktívan keresik a beszélgetésre sarkalló játékos programokat. Ha nem vagy biztos benne, hogy számotokra is tud újat mutatni a Little Love Box, akkor a lejjebb olvasható teljes körű garanciánk neked szól!

Mennyibe kerül manapság egy együtt töltött este?

Természetesen erre az is teljesen reális válasz, hogy semennyibe. El lehet menni kirándulni, ki lehet feküdni felhőket nézni egy parkba, számtalan ingyenes programlehetőség létezik szerencsére. 

Azonban van úgy, hogy valami különlegesebbre vágyunk. Egy jó film a moziban egy kis pattogatott kukoricával, utána esetleg egy meghitt vacsora egy nem is túlzottan előkelő helyen, mindenki számolja ki maga, mennyire rúg a végösszeg két főre. És ez még csak egyetlen együtt töltött este!

A Little Love Box több (játékmódtól függően eltérő számú – erről a „Hogyan használd?” részben olvashattok) estére ígér szórakozást számotokra!

És ha még mindig bizonytalan lennél, a Little Love Boxra most 30 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk!

Mire ajándékozd?

evforduloikon

Évforduló

sziveslevelesikon

Valentin nap

pezsiikon

Esküvő

karifaikon

Karácsony

tortaikon

Szülinap

ajidobozikon

Csakúgy

Maradt kérdésed?

GYIK

Bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan az elérhetőségeink bármelyikén, emellett itt is találsz néhány választ!

A társasjáték fogalma elég tág, jellemzően egy „olyan játék, amit legalább ketten játszanak és a résztvevők a szabályok betartásával valamilyen cél elérésére törekednek, rendszerint egymással versengve”. A Little Love Box ennél szabadabb – itt a cél egy különleges program és az, hogy minél közelebb kerülhessetek egymáshoz az élmény során. A dobókocka arra szolgál, hogy kiderüljön, melyik kategóriából fogtok húzni és bátorítunk titeket arra, hogy kalandozzatok el a válasz során bármerre, valamint izgalmas, ha mindketten megválaszoljátok a kérdéseket! 
Nehéz erre a kérdésre válaszolni, szigorúan véve talán nem nevezhető társasjátéknak, de inkább döntsétek el ti! 🙂

Az előző kérdésből már sejthetitek – ennek a játéknak a célja nem az eredményhirdetés. Nincs jobb vagy rosszabb válasz arra, hogy mi a legkedvesebb közös emléketek, és nem lehet mezőket lépni előre, ha fel tudtad sorolni néhány olyan szokásodat, amitől szívesen megszabadulnál. Az utolsó kategória azonban rendhagyó, ha kedvetek van, itt pontozhatjátok, ki tud többet a másikról! 🙂

Semmi, a fehér és a bordó doboz tartalma teljesen megegyezik, még a kártyák színei is, csupán azért készült két szín, hogy kiválaszthassátok, melyik tetszik jobban.

Egyelőre nincsenek plusz kártyák, de mivel már elég sok érdeklődés érkezett ezzel kapcsolatban, a jövőben mindenképpen tervezzük.

Igen, folyamatban van új dobozkák kiadása is. Nem árulnánk el többet, de leginkább a párkapcsolatra fókuszálunk és inkább tematikus kártyákat képzeljetek el.

Tőlem tudsz kérdezni: 

Félegyházy Anna

Félegyházy Anna
pszichológus, a Little Love Box egyik alapítója