LITTLE LOVE BOX

 Közös idő, ajándékba.

  • Úgy érzed, elsodornak a hétköznapok?

  • Idejét sem tudod már, mikor beszélgettetek egy igazán jót a pároddal úgy, hogy a téma nem a háztartás, munka, esetleg a gyerekek voltak?

  • A nehezen összehozott közös programok is kimerülnek egy főzésben vagy vacsorában?

  • Szeretnéd valami igazán különleges programmal élménnyé tenni a szürke hétköznapokat?

HA A VÁLASZ IGEN, AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!

Tudtad, hogy azok a párok, akik heti legalább egy estét csak egymásra fordítanak, 63%-al boldogabbnak vallják magukat, mint azok, akik nem terveznek, hanem csak akkor töltenek időt együtt, mikor épp „úgy hozza az élet”?
Ennek az az oka, hogy sajnos sokkal ritkábban hozza úgy az élet, mint gondolnánk, még akkor is, ha nagyon szeretünk együtt lenni.

Légy őszinte magaddal: ti milyen gyakran randiztok a pároddal?

A Little Love Boxot azért alkottuk meg, hogy a mai rohanó világban segítséget kapjanak azok a párok, akik mindennél jobban szeretik egymást, és a lehető legtöbb közös élménnyel szeretnének gazdagodni. 

Ez a kis doboz azoknak készült, akik jól emlékeznek, milyen volt egy pohár borral kiülni az erkélyre, és csak beszélgetni órákon át. Hallgatni egymást a világ nagy dolgairól és csillogó szemmel megtalálni a közös pontokat. Emlékeznek az estékre, mikor már egymást noszogatták, hogy most már tényleg aludni kellene, mert korán lesz az a reggel, de valahogy mégis tovább repültek a percek és az órák. És mikor végül tényleg ágyba kerültek, olyan érzés volt, mintha bejárták volna az egész világot, pedig alig mozdultak el arról a néhány négyzetméterről. Másnap pedig, a fáradtság ellenére bármilyen nehéz napot végig tudtak vinni, hiszen csak az járt a fejükben, hogy az előző este olyan volt, mint a tökéletes első randi.

Egy pillanatra átsuhant rajtuk, hogy milyen jó lenne ezt az embert megtartani, milyen szép is lenne örökké mellette ébredni! Majd azonnal hasított a felismerés: de hát ő az enyém! És az izgatottsággal vegyített boldogság minden porcikájukat átjárta. Egy fél nap alatt újra szerelembe esni? Akár minden héten, minden nap? Hisszük, hogy ez a kicsi doboz ezeket az érzéseket segít leporolni, felfrissíteni, és a kellemes folydogáló víz fölé tűzijátékot teremteni.

Tehát miről is van szó pontosan?

A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz.  Azt, hogy éppen melyik kategóriából húzzatok, a dobókocka segítségével tudjátok majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról beszélgethettek, valamint az önismeretetek is javulhat, hiszen észre fogjátok venni, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni.

Jellemzők

180db kártya

◆ 6 kategória

◆ különleges, tiszta fém dobókocka

◆ minőségi anyagok

◆ elegáns külső

◆ választható szín (azonos tartalommal)

◆ magyar vagy angol nyelv

180db kártya rengeteg! Számoljunk csak. Ha követitek az ajánlásunkat, miszerint izgalmasabb a beszélgetés, ha a kérdéseket mindketten megválaszoljátok, és tegyük fel, hogy egy válasz 5-5 percet vesz igénybe, az már 180×10 perc, vagyis 30 óra! Persze lesz olyan kérdés, amire csak 1-2 percet szántok, azonban egészen biztosan lesz olyan is, amiből egy fél órás beszélgetés kerekedik.

És mit értünk el eddig?

0
Elégedett vásárló
0
Átbeszélgetett éjszaka*
0
Kihúzott kártya

*Átlagosan 5 éjszaka/vásárlóval számolva

Little Love Box – Párkapcsolati Kártya Társasjáték

Mire vársz még?

Az izgalmas, kalandos kérdések egész sorozatával ti is újra átélhetitek az első randik hangulatát!

Szeretnél még többet megtudni?
Nézzünk bele a dobozba!

Kategóriák

Az itt található kérdések az életetek már lezárt szakaszairól szólnak. Emlékekről, élményekről, tapasztalatokról és arról, hogy ezek hogyan befolyásolnak titeket a jelenben.

Ez a kategória rátok vonatkozó kérdéseket tartalmaz a tulajdonságaitokról, véleményetekről, gondolataitokról, egyszóval mindenről, ami titeket alkot..

Ezek a kártyák kettőtökről szólnak, a kapcsolatotok kisebb és nagyobb jellemzőiről, valamint közös emlékekről, vagy éppen kedvenc időtöltésekről.

Az itt található kérdéseket valószínűleg nem kell jobban kifejteni 🙂 Ide kerültek a pikáns, intim kérdések, amik mindig izgalmas beszédtémák lehetnek egy párkapcsolatban.

Itt konkrét, legtöbbször valósághű helyzeteket találtok, nyitott kérdéseket, amikre nektek kell megtalálni a számotokra legmegfelelőbb megoldásokat.

Mennyire ismered a párod? Ezekből a kérdésekből kiderül! Itt a kérdés arra vonatkozik, aki felolvassa, a másik pedig megpróbálja eltalálni a helyes választ. Akár számolhatjátok is, hogy ki tud többet eltalálni!

Kattints a kártyákra, hogy láss egy példakérdést!

Mire ajándékozd?

Évforduló

Valentin nap

Esküvő

Karácsony

Szülinap

Csakúgy

Vajon megéri ez nekem?

„Nincs olyan, amiről mi ne beszélgetnénk!”

Mikor az ember hasonló játékot lát, óhatatlanul elindulnak benne a kifogások:

  • De hát mi így is mindent megbeszélünk!
  • Túl jól ismerem ahhoz, hogy újdonságot nyújtsanak nekünk a kártyák.
  • Nincs nekünk energiánk ilyesmire az egész napos hajtás végén!

Jó hír, hogy aki sokat beszélget, az legtöbbször szeret is beszélgetni 🙂 Éppen ezért az ilyen párok a sokszor aktívan keresik a beszélgetésre sarkalló játékos programokat. Ha nem vagy biztos benne, hogy számotokra is tud újat mutatni a Little Love Box, akkor a lejjebb olvasható teljes körű garanciánk neked szól!

Mennyibe kerül manapság egy együtt töltött este?

Természetesen erre az is teljesen reális válasz, hogy semennyibe. El lehet menni kirándulni, ki lehet feküdni felhőket nézni egy parkba, számtalan ingyenes programlehetőség létezik szerencsére. 

Azonban van úgy, hogy valami különlegesebbre vágyunk. Egy jó film a moziban egy kis pattogatott kukoricával, utána esetleg egy meghitt vacsora egy nem is túlzottan előkelő helyen, mindenki számolja ki maga, mennyire rúg a végösszeg két főre. És ez még csak egyetlen együtt töltött este!

A Little Love Box több (játékmódtól függően eltérő számú – erről a „Hogyan használd?” részben olvashattok) estére ígér szórakozást számotokra!

És ha még mindig bizonytalan lennél, a garanciánkkal az ár sem lehet akadály!

Most kockázat nélkül próbálhatjátok ki a Little Love Boxot!

Hogy lásd, mennyire biztosak vagyunk a dolgunkban, 30 napos garanciát vállalunk minden eladott dobozra!

Ha kipróbáltátok, de mégsem érzitek nektek valónak a játékot, keressetek fel minket az elérhetőségeink bármelyikén, juttassátok vissza hozzánk a Little Love Boxotokat 30 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes vásárlásotok árát! 

letisztult bordó szín

180db kártya

6 kategória

tiszta fém dobókocka

minőségi anyagok

felejthetetlen élmények

12.990Ft

elegáns fehér szín

180db kártya

6 kategória

tiszta fém dobókocka

minőségi anyagok

felejthetetlen élmények

12.990Ft

Maradt kérdésed?

GYIK

Bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan az elérhetőségeink bármelyikén, emellett itt is találsz néhány választ!

A társasjáték fogalma elég tág, jellemzően egy „olyan játék, amit legalább ketten játszanak és a résztvevők a szabályok betartásával valamilyen cél elérésére törekednek, rendszerint egymással versengve”. A Little Love Box ennél szabadabb – itt a cél egy különleges program és az, hogy minél közelebb kerülhessetek egymáshoz az élmény során. A dobókocka arra szolgál, hogy kiderüljön, melyik kategóriából fogtok húzni és bátorítunk titeket arra, hogy kalandozzatok el a válasz során bármerre, valamint izgalmas, ha mindketten megválaszoljátok a kérdéseket! 
Nehéz erre a kérdésre válaszolni, szigorúan véve talán nem nevezhető társasjátéknak, de inkább döntsétek el ti! 🙂

Az előző kérdésből már sejthetitek – ennek a játéknak a célja nem az eredményhirdetés. Nincs jobb vagy rosszabb válasz arra, hogy mi a legkedvesebb közös emléketek, és nem lehet mezőket lépni előre, ha fel tudtad sorolni néhány olyan szokásodat, amitől szívesen megszabadulnál. Az utolsó kategória azonban rendhagyó, ha kedvetek van, itt pontozhatjátok, ki tud többet a másikról! 🙂

Semmi, a fehér és a bordó doboz tartalma teljesen megegyezik, még a kártyák színei is, csupán azért készült két szín, hogy kiválaszthassátok, melyik tetszik jobban.

Egyelőre nincsenek plusz kártyák, de mivel már elég sok érdeklődés érkezett ezzel kapcsolatban, a jövőben mindenképpen tervezzük.

Igen, folyamatban van új dobozkák kiadása is. Nem árulnánk el többet, de leginkább a párkapcsolatra fókuszálunk és inkább tematikus kártyákat képzeljetek el.

Tőlem tudsz kérdezni: 

Félegyházy Anna

Félegyházy Anna
pszichológus, a Little Love Box egyik alapítója

Értesíteni fogunk, amint újra elérhető a termék a webshopunkban. Kérlek add meg az e-mail címedet!
×
×

Cart