30 Napos Kihívás – Szerelmes Füzetke

2.490Ft

Készleten

Leírás

30 nap, ami csak rólatok szól?

Készen álltok?

Akkor kezdjük!

A 30 napos kihívás füzetkénk azoknak a pároknak szól, akik igazán elkötelezettek a párkapcsolatuk iránt, és készek egy teljes hónapon át minden nap megtenni valami apróságot egymásért! Nem kell nagy, komoly szervezést igénylő dolgokra gondolni, a hangsúly a folyamatosságon van. Hiszen mennyire izgalmas tudni, hogy az egész hónap rólatok fog szólni, még ha ez bizonyos napokon csak néhány percet jelent is! Aludjatok egész éjjel összebújva, vagy vegyetek egymásnak egy apró meglepetést!

 

A feladatokat érdemes előre elolvasnotok, hogy ha szükséges, készülni tudjatok olyasmikre, mint például, hogy keljetek fel korán, és tartsatok egy villásreggelit. Válasszatok ki egy napot a kezdésre, és haladjatok egyesével a 30 napon át! Garantáltan másképp fogtok nézni egymásra a füzetke befejezése után! 🙂


Minden Szerelmes Füzetke páros oldala (tehát a feladatok/kuponok hátoldala) egy „Milyen volt?” kérdést tartalmaz. Ezt az egyedülálló részletet azért találtuk ki, hogy ebből a kicsi füzetből egy élményekkel teli emlékkönyv születhessen. Használjátok ki, és írjátok fel minden oldal hátuljára, hogy hogyan éreztétek magatokat közben! Igazán izgalmas lesz 1-2 év múlva elővenni, és nevetni, nosztalgiázni a leírtakon.

Csomagban jobban jársz! 3 db Szerelmes Füzetke vásárlásakor 15% kedvezményt kapsz, mind az 5 megvásárlásakor pedig az 5.-et ajándékba adjuk! 
Keresd a csomagokat a termékoldalunkon.  Termékeink