Bakancslista Pároknak – Szerelmes Füzetke

2.490Ft

Készleten

Leírás

Különleges kalandok

Életreszóló közös élmények

Izgalmas kihívások!

 

A Bakancslista Pároknak Szerelmes Füzetkénk életre szóló kalandot tartogat számotokra, hiszen a benne található feladatokat nem érdemes, és sokszor nem is lehetséges szorosan egymás után véghezvinni!
Adjatok magatoknak mondjuk néhány évet, és fogadjátok meg, hogy azalatt befejezitek a teljes füzetet, vagy döntsétek el, hogy minden hónapban választotok egy tételt! Bárhogyan is használjátok, a közös élmények megmelengetik és szorosabbá fűzik a kapcsolatotokat, ráadásul ha ezt a füzetkét adod ajándékba, garantáltan azt fogod sugallni vele, hogy nagyon hosszú távra tervezel! 🙂


Olyan feladatokat találtok benne, mint például, hogy tegyetek fel egy „szerelemlakatot” valahova, vagy aludjatok egy hajón!


Minden Szerelmes Füzetke páros oldala (tehát a feladatok/kuponok hátoldala) egy „Milyen volt?” kérdést tartalmaz. Ezt az egyedülálló részletet azért találtuk ki, hogy ebből a kicsi füzetből egy élményekkel teli emlékkönyv születhessen. Használjátok ki, és írjátok fel minden oldal hátuljára, hogy hogyan éreztétek magatokat közben! Igazán izgalmas lesz 1-2 év múlva elővenni, és nevetni, nosztalgiázni a leírtakon.

Csomagban jobban jársz! 3 db Szerelmes Füzetke vásárlásakor 15% kedvezményt kapsz, mind az 5 megvásárlásakor pedig az 5.-et ajándékba adjuk! 
Keresd a csomagokat a termékoldalunkon.  Termékeink