Felelsz vagy Mersz – Szerelmes Füzetke

2.490Ft

Készleten

Leírás

Bevállalósak vagytok?

Szerettek nevetni?

Nem sértődtök meg egykönnyen?

Akkor a Felelsz vagy Mersz Szerelmes Füzetke pont nektek való! 🙂

A legjátékosabb Füzetkénk tömve van érdekes, pikáns és néhol akár kínos kérdésekkel is, mint például ki a legcikibb híresség, akiről sosem vallanád be, de beindít? Pisiltél már medencébe? Vagy éppen színleltél már orgazmust? Ha pedig nem felelsz, hanem inkább mersz, akkor olyan feladatokkal fogsz találkozni, mint például, hogy mutasd meg a böngészési előzményeidet, vagy utánozd a párod egyik (általad választott) rokonát!

Garantált jókedv, rengeteg nevetés, amihez mi egy pár pohár italt is ajánlanánk! Válaszd ezt a Füzetkét, és felejthetetlen élményben lesz részetek! 🙂

Minden Szerelmes Füzetke páros oldala (tehát a feladatok/kuponok hátoldala) egy „Milyen volt?” kérdést tartalmaz. Ezt az egyedülálló részletet azért találtuk ki, hogy ebből a kicsi füzetből egy élményekkel teli emlékkönyv születhessen. Használjátok ki, és írjátok fel minden oldal hátuljára, hogy hogyan éreztétek magatokat közben! Igazán izgalmas lesz 1-2 év múlva elővenni, és nevetni, nosztalgiázni a leírtakon.

Csomagban jobban jársz! 3 db Szerelmes Füzetke vásárlásakor 15% kedvezményt kapsz, mind az 5 megvásárlásakor pedig az 5.-et ajándékba adjuk! 
Keresd a csomagokat a termékoldalunkon.  Termékeink