Akció!

Szerelmes Füzetkék 3-as csomag

6.350Ft

Leírás

Vásárolj csomagban három Szerelmes füzetkét és élj át igazi élményeket a párkapcsolatodban! 

Három füzetke megvásárlása esetén 15% kedvezményt kapsz! 🙂

Ha esetleg baráti pároknak ajándékoznál belőle, akkor nyugodtan válassz több ugyanolyan fajtát is, de akár különbözőeket is kérhetsz!

Ezekből a Füzetkékből tudsz választani:

1. 30 Napos Kihívás Pároknak

30 napos kihívás füzetkénk azoknak a pároknak szól, akik igazán elkötelezettek a párkapcsolatuk iránt, és készek egy teljes hónapon át minden nap megtenni valami apróságot egymásért! Nem kell nagy, komoly szervezést igénylő dolgokra gondolni, a hangsúly a folyamatosságon van. Hiszen mennyire izgalmas tudni, hogy az egész hónap rólatok fog szólni, még ha ez bizonyos napokon csak néhány percet jelent is! Aludjatok egész éjjel összebújva, vagy vegyetek egymásnak egy apró meglepetést!

A feladatokat érdemes előre elolvasnotok, hogy ha szükséges, készülni tudjatok olyasmikre, mint például, hogy keljetek fel korán, és tartsatok egy villásreggelit. Válasszatok ki egy napot a kezdésre, és haladjatok egyesével a 30 napon át! Garantáltan másképp fogtok nézni egymásra a füzetke befejezése után!

2. Bakancslista Pároknak

Bakancslista Szerelmes Füzetkénk életre szóló kalandot tartogat számotokra, hiszen a benne található feladatokat nem érdemes, és sokszor nem is lehetséges szorosan egymás után véghezvinni!
Adjatok magatoknak mondjuk néhány évet, és fogadjátok meg, hogy azalatt befejezitek a teljes füzetet, vagy döntsétek el, hogy minden hónapban választotok egy tételt! Bárhogyan is használjátok, a közös élmények megmelengetik és szorosabbá fűzik a kapcsolatotokat, ráadásul ha ezt a füzetkét adod ajándékba, garantáltan azt fogod sugallni vele, hogy nagyon hosszú távra tervezel!

Olyan feladatokat találtok benne, mint például, hogy tegyetek fel egy “szerelemlakatot” valahova, vagy aludjatok egy hajón!

 3. Felelsz vagy Mersz Pároknak

Bevállalósak vagytok? Szerettek nevetni? Nem sértődtök meg egykönnyen? Akkor a Felelsz vagy Mersz Szerelmes Füzetke pont nektek való! A legjátékosabb Füzetkénk tömve van érdekes, pikáns és néhol akár kínos kérdésekkel is, mint például ki a legcikibb híresség, akiről sosem vallanád be, de beindít? Pisiltél már medencébe? Vagy éppen színleltél már orgazmust? Ha pedig nem felelsz, hanem inkább mersz, akkor olyan feladatokkal fogsz találkozni, mint például, hogy mutasd meg a böngészési előzményeidet, vagy utánozd a párod egyik (általad választott) rokonát!

Garantált jókedv, rengeteg nevetés, amihez mi egy pár pohár italt is ajánlanánk! Válaszd ezt a Füzetkét, és felejthetetlen élményben lesz részetek!


4. Kuponok Pároknak


Klasszikussal kedveskednél? Kuponfüzetünk szerelmes, odaadó ajándék, aminek garantáltan mindenki örül, legyen idős vagy fiatal, férfi vagy nő, éppen kezdődő  vagy sok sok évtizede tartó kapcsolat. Hiszen ki ne bújná izgatottan a lehetőségeit, amiket a kedvese tálcán nyújtott át neki a szerelmét bizonyítva? Válogassatok egy lábremegtető csók, egy ágyba hozott reggeli, vagy egy gondosan kitalált meglepetés-program között!

A füzetkében 4db üres oldal is található, hogy a saját ötleteid is helyet kaphassanak! Ide írhatja akár az ajándékozó is a saját ötleteit, vagy hagyhatja üresen, hogy az ajándékozott tölthesse ki azokat.

 
5. Szexi Kuponok Pároknak
 

Nos, mit is lehetne írni erről a Szerelmes Füzetkéről? 🙂 A klasszikus Kuponfüzet pikáns párjáról van szó. Ajánljuk azoknak, akiknek a kapcsolatát átszövi a forró erotika, és azoknak is, akik szeretnék egy kicsit feldobni ezt a területet.


A füzetke tömve van merészebb és finomabb kuponokkal így csak rajtatok áll, hogy mit szeretnétek felhasználni, sőt, 4db üres kupont is tartalmaz, hogy a saját vágyaitok is helyet kaphassanak! Induljatok egy igazán felfűtött utazásra a Szexi Kuponfüzettel, amiről annyit elárulhatunk, hogy nem igazán különleges oldalakat is találtok benne! Csináld, amit csak akarok a következő 30 percben! Csináljunk házi pornóvideót!


Minden Szerelmes Füzetke páros oldala (tehát a feladatok/kuponok hátoldala) egy “Milyen volt?” kérdést tartalmaz. Ezt az egyedülálló részletet azért találtuk ki, hogy ebből a kicsi füzetből egy élményekkel teli emlékkönyv születhessen. Használjátok ki, és írjátok fel minden oldal hátuljára, hogy hogyan éreztétek magatokat közben! Igazán izgalmas lesz 1-2 év múlva elővenni, és nevetni, nosztalgiázni a leírtakon.

További információk

Első füzetke

Felelsz vagy Mersz, 30 napos kihívás, Szexi Kuponok, Kuponok Pároknak, Bakancslista Pároknak

Második füzetke

Felelsz vagy Mersz, 30 napos kihívás, Szexi Kuponok, Kuponok Pároknak, Bakancslista Pároknak

Harmadik füzetke

Felelsz vagy Mersz, 30 napos kihívás, Szexi Kuponok, Kuponok Pároknak, Bakancslista Pároknak