Little Love Box Párkapcsolati kártyák – Bordó

12.990Ft13.780Ft

Leírás

Little Love Box Párkapcsolati kártyák – Bordó

Méretek: 9x9x9cm
Súly: 500g
Anyag: papír, sárgaréz
Szín: bordó
Tartalom: 180db kérdéskártya, 1db leírás, 1db dobókocka

Hiányoznak az átbeszélgetett éjszakák? Az önfeledt nevetés, a közös álmodozás, az esték, amik nem csupán egy filmnézésben merültek ki?

Jó helyen jársz! A Little Love Box elhozza nektek az otthoni randevúzás legelegánsabb kellékét, amivel feledhetetlen órákat tölthettek együtt!

Kinek ajánljuk a Little Love Box Párkapcsolati kártyákat?

Sajnos manapság sokkal kevesebbet beszélgetünk a párunkkal, nem is annál, mint amennyit kellene, hanem inkább annál, amennyi igazából jólesne. Hiába Ő a legfontosabb, mégis elsodornak minket a hétköznapok. De miért ne lehetne ezen változtatni? Szerintünk lehet! 🙂

A Little Love Box valami más, mint a megszokott közös programok, amiket már mindketten kívülről fújtok. Valami új, mégis ismerős.

Ez a dobozka azoknak készült, akik jól emlékeznek, milyen volt egy pohár borral kiülni az erkélyre, és csak beszélgetni órákon át. Kipirulva hallgatni egymást a világ nagy dolgairól és csillogó szemmel megtalálni a közös pontokat. Emlékeznek az estékre, mikor már egymást noszogatták, hogy most már tényleg aludni kellene, mert korán lesz az a reggel, de valahogy mégis tovább repültek a percek és az órák. És mikor végül tényleg ágyba kerültek, olyan érzés volt, mintha bejárták volna az egész világot, pedig alig mozdultak el arról a néhány négyzetméterről. Másnap pedig, a fáradtság ellenére bármilyen nehéz napot végig tudtak vinni, hiszen csak az járt a fejükben, hogy az előző este olyan volt, mint a tökéletes első randi. Egy fél nap alatt újra szerelembe esni? Akár minden héten, minden nap? Hisszük, hogy ez a kicsi doboz ezeket az érzéseket segít leporolni, felfrissíteni, és a kellemes folydogáló víz fölé tűzijátékot teremteni.

De miről is van szó?

A Little Love Box kérdéskártyákat tartalmaz különböző kategóriákba sorolva, melyeket pszichológus állított össze. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról beszélgethettek, valamint az önismeretetek is javulhat, hiszen észre fogjátok venni, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni.

Mindegy, hogy évtizedek vagy hónapok óta tart a kapcsolatotok, ez a dobozka egy érték, egyszerre rejt magában megismerést, szórakozást és szerelmet, több estére elegendő önfeledt beszélgetést.

A kártyák izgalmas tartalmára a dobozka külseje teszi fel a koronát – a letisztult vonalak, az elegáns színek, a kis fiókokon található selyemszalag és a bennük rejlő tiszta sárgaréz dobókocka mind a magas minőségről árulkodnak, mely így bármilyen alkalomra akár ajándékként is tökéletesen megállja a helyét.

És a legjobb benne? Hogy ki sem kell hozzá mozdulnotok! Költöztessétek be az otthonotokba a romantikus pillanatokat, amik többről szólnak, mint egy közös főzés. Randizzatok otthon a Little Love Box-szal!

Little Love Box Párkapcsolati Kártyák

További információk

Nyelv

Magyar, Angol

Esküvői kiegészítők

Nem, Igen +790 Ft