Szexi Kuponok – Szerelmes Füzetke

2.490Ft

Készleten

Leírás

Huncut?

Szexi?

Bevállalós?

Nos, mit is lehetne írni erről a Szerelmes Füzetkéről.. 🙂 A klasszikus Kuponfüzet pikáns párjáról van szó. Ajánljuk azoknak, akiknek a kapcsolatát átszövi a forró erotika, és azoknak is, akik szeretnék egy kicsit feldobni ezt a területet.

A füzetke tömve van merészebb és finomabb kuponokkal így csak rajtatok áll, hogy mit szeretnétek felhasználni, sőt, 4db üres kupont is tartalmaz, hogy a saját vágyaitok is helyet kaphassanak! Induljatok egy igazán felfűtött utazásra a Szexi Kuponfüzettel, amiről annyit elárulhatunk, hogy nem igazán különleges oldalakat is találtok benne! Csináld, amit csak akarok a következő 30 percben! Csináljunk házi pornóvideót!

Minden Szerelmes Füzetke páros oldala (tehát a feladatok/kuponok hátoldala) egy „Milyen volt?” kérdést tartalmaz. Ezt az egyedülálló részletet azért találtuk ki, hogy ebből a kicsi füzetből egy élményekkel teli emlékkönyv születhessen. Használjátok ki, és írjátok fel minden oldal hátuljára, hogy hogyan éreztétek magatokat közben! Igazán izgalmas lesz 1-2 év múlva elővenni, és nevetni, nosztalgiázni a leírtakon.

Csomagban jobban jársz! 3 db Szerelmes Füzetke vásárlásakor 15% kedvezményt kapsz, mind az 5 megvásárlásakor pedig az 5.-et ajándékba adjuk! 
Keresd a csomagokat a termékoldalunkon.  Termékeink