LITTLE LOVE BOX

 Közös idő, ajándékba.

15.000 Ft megrendelés felett ingyen szállítunk a csomagpontokra!

 • Úgy érzed, elsodornak a hétköznapok?
 • Idejét sem tudod már, mikor beszélgettetek egy igazán jót a pároddal úgy, hogy a téma nem a háztartás, munka, esetleg a gyerekek voltak?
 • A nehezen összehozott közös programok is kimerülnek egy főzésben vagy vacsorában?
 • Szeretnéd valami igazán különleges programmal élménnyé tenni a szürke hétköznapokat?

HA A VÁLASZ IGEN, AKKOR JÓ HELYEN JÁRSZ!

Tudtad, hogy azok a párok, akik heti legalább egy estét csak egymásra fordítanak, 63%-al boldogabbnak vallják magukat, mint azok, akik nem terveznek, hanem csak akkor töltenek időt együtt, mikor épp “úgy hozza az élet”?
Ennek az az oka, hogy sajnos sokkal ritkábban hozza úgy az élet, mint gondolnánk, még akkor is, ha nagyon szeretünk együtt lenni.

Légy őszinte magaddal: ti milyen gyakran randiztok a pároddal?

A Little Love Boxot azért alkottuk meg, hogy a mai rohanó világban segítséget kapjanak azok a párok, akik mindennél jobban szeretik egymást és a lehető legtöbb közös élménnyel szeretnének gazdagodni.

A Little Love Box azoknak készült, akik jól emlékeznek, milyen volt egy pohár borral kiülni az erkélyre, és csak beszélgetni órákon át. Hallgatni egymást a világ nagy dolgairól és csillogó szemmel megtalálni a közös pontokat. Emlékeznek az estékre, mikor már egymást noszogatták, hogy most már tényleg aludni kellene, mert korán lesz az a reggel, de valahogy mégis tovább repültek a percek és az órák. És mikor végül tényleg ágyba kerültek, olyan érzés volt, mintha bejárták volna az egész világot, pedig alig mozdultak el arról a néhány négyzetméterről. Másnap pedig, a fáradtság ellenére bármilyen nehéz napot végig tudtak vinni, hiszen csak az járt a fejükben, hogy az előző este olyan volt, mint a tökéletes első randi.

Egy pillanatra átsuhant rajtuk, hogy milyen jó lenne ezt az embert megtartani, milyen szép is lenne örökké mellette ébredni! Majd azonnal hasított a felismerés: de hát ő az enyém! És az izgatottsággal vegyített boldogság minden porcikájukat átjárta. Egy fél nap alatt újra szerelembe esni? Akár minden héten, minden nap? Hisszük, hogy ez a kicsi doboz ezeket az érzéseket segít leporolni, felfrissíteni, és a kellemes folydogáló víz fölé tűzijátékot teremteni.

Tehát miről is van szó pontosan?

A Little Love Box egy pároknak készült kártyacsomag , mely különböző kategóriákba sorolt kérdéseket tartalmaz.  Azt, hogy éppen melyik kategóriából húzzatok, a dobókocka segítségével tudjátok majd eldönteni. A játék során közelebb kerülhettek egymáshoz, akár sosem érintett témákról beszélgethettek, valamint az önismeretetek is javulhat, hiszen észre fogjátok venni, hogy sok kérdésre nem is annyira egyszerű azonnal válaszolni.

Jellemzők

 

 • 180db kártya
 • 6 kategória
 • különleges, tiszta fém dobókocka
 • minőségi anyagok
 • elegáns külső
 • választható szín (azonos tartalommal)
 • magyar vagy angol nyelv
 

ÉS MIT ÉRTÜNK EL EDDIG?

17,843

Elégedett vásárló

89,215

Átbeszélt éjszaka*

3,211,740

kihúzott kártya

*Átlagosan 5 éjszaka/vásárlóval számolva

Mire Vársz Még?

Az izgalmas, kalandos kérdések egész sorozatával ti is újra átélhetitek az első randik hangulatát!

SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI? NÉZZÜNK BELE A DOBOZBA!

KATEGÓRIÁK

MÚLT

Az itt található kérdések az életetek már lezárt szakaszairól szólnak. Emlékekről, élményekről, tapasztalatokról és arról, hogy ezek hogyan befolyásolnak titeket a jelenben.

SZEMÉLYISÉG

Ez a kategória rátok vonatkozó kérdéseket tartalmaz a tulajdonságaitokról, véleményetekről, gondolataitokról, egyszóval mindenről, ami titeket alkot..

PÁRKAPCSOLAT

Ezek a kártyák kettőtökről szólnak, a kapcsolatotok kisebb és nagyobb jellemzőiről, valamint közös emlékekről, vagy éppen kedvenc időtöltésekről.

EROTIKA

Az itt található kérdéseket valószínűleg nem kell jobban kifejteni 🙂 Ide kerültek a pikáns, intim kérdések, amik mindig izgalmas beszédtémák lehetnek egy párkapcsolatban.

SZITUÁCIÓK

Itt konkrét, legtöbbször valósághű helyzeteket találtok, nyitott kérdéseket, amikre nektek kell megtalálni a számotokra legmegfelelőbb megoldásokat.

FORDÍTOTT

Mennyire ismered a párod? Ezekből a kérdésekből kiderül! Itt a kérdés arra vonatkozik, aki felolvassa, a másik pedig megpróbálja eltalálni a helyes választ. Akár számolhatjátok is, hogy ki tud többet eltalálni!

Kattints a kártyákra, hogy láss egy példakérdést!

TIPP!

Hogyan használd?

Bár abszolút a saját igényeitekre tudjátok szabni a Little Love Boxot azzal kapscolatban, hogy mikor és mennyit játsszatok, azért az eddigi visszajelzések alapján összeszedtük nektek a 3 leggyakoribb módot.

LLB belső logo

1. Randiesték

Ebben a verzióban kijelöltök minden hétre egy napot, amikor elő fogjátok venni a dobozkát. Ezt a párok azért szeretik nagyon, mert minden héten már előre várják a közös estét, akár még készülnek is rá egy csinos ruhával, vagy egy finom üveg borral!

LLB belső logo

2. Minden napra 1 kérdés

Kezdjétek egy rövid beszélgetéssel a reggelt, vagy fejezzétek be úgy a napot! Garantáltan összefűz titeket, és egy nap sem fog úgy eltelni, hogy ne fordítanátok egymásra legalább egy kis időt.

LLB belső logo

3. "All in"

Beszélgetés kifulladásig! 🙂 Vegyétek elő a dobozkát, és ne foglalkozzatok semmi mással, csak azzal, hogy végre együtt vagytok, akár hajnalig.. Még így is legalább 2-3 teljes estét meg fog tölteni a játék!

MIRE AJÁNDÉKOZD?

Évforduló

Valentin nap

Esküvő

Karácsony

Szülinap

Csakúgy

VAJON MEGÉRI EZ NEKEM?

“Nincs olyan, amiről mi ne beszélgetnénk!”

Mikor az ember hasonló játékot lát, óhatatlanul elindulnak benne a kifogások:

 • De hát mi így is mindent megbeszélünk!
 • Túl jól ismerem ahhoz, hogy újdonságot nyújtsanak nekünk a kártyák.
 • Nincs nekünk energiánk ilyesmire az egész napos hajtás végén!

Jó hír, hogy aki sokat beszélget, az legtöbbször szeret is beszélgetni.🙂Éppen ezért az ilyen párok a sokszor aktívan keresik a beszélgetésre sarkalló játékos programokat. Ha nem vagy biztos benne, hogy számotokra is tud újat mutatni a Little Love Box, akkor a lejjebb olvasható teljes körű garanciánk neked szól!

Mennyibe kerül manapság egy együtt töltött este?

Természetesen erre az is teljesen reális válasz, hogy semennyibe. El lehet menni kirándulni, ki lehet feküdni felhőket nézni egy parkba, számtalan ingyenes programlehetőség létezik szerencsére. 

Azonban van úgy, hogy valami különlegesebbre vágyunk. Egy jó film a moziban egy kis pattogatott kukoricával, utána esetleg egy meghitt vacsora egy nem is túlzottan előkelő helyen, mindenki számolja ki maga, mennyire rúg a végösszeg két főre. És ez még csak egyetlen együtt töltött este!

A Little Love Box több (játékmódtól függően eltérő számú – erről a “Hogyan használd?” részben olvashattok) estére ígér szórakozást számotokra!

És ha még mindig bizonytalan lennél, a garanciánkkal az ár sem lehet akadály!

Most kockázat nélkül próbálhatjátok ki a Little Love Boxot!

Hogy lásd, mennyire biztosak vagyunk a dolgunkban, 30 napos garanciát vállalunk minden eladott dobozra!

Ha kipróbáltátok, de mégsem érzitek nektek valónak a játékot, keressetek fel minket az elérhetőségeink bármelyikén, juttassátok vissza hozzánk a Little Love Boxotokat 30 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes vásárlásotok árát! 

Maradt kérdésed?

GYIK

Bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan az elérhetőségeink bármelyikén, emellett itt is találsz néhány választ!

A társasjáték fogalma elég tág, jellemzően egy “olyan játék, amit legalább ketten játszanak és a résztvevők a szabályok betartásával valamilyen cél elérésére törekednek, rendszerint egymással versengve”. A Little Love Box ennél szabadabb – itt a cél egy különleges program és az, hogy minél közelebb kerülhessetek egymáshoz az élmény során. A dobókocka arra szolgál, hogy kiderüljön, melyik kategóriából fogtok húzni és bátorítunk titeket arra, hogy kalandozzatok el a válasz során bármerre, valamint izgalmas, ha mindketten megválaszoljátok a kérdéseket! 
Nehéz erre a kérdésre válaszolni, szigorúan véve talán nem nevezhető társasjátéknak, de inkább döntsétek el ti! 🙂

Az előző kérdésből már sejthetitek – ennek a játéknak a célja nem az eredményhirdetés. Nincs jobb vagy rosszabb válasz arra, hogy mi a legkedvesebb közös emléketek, és nem lehet mezőket lépni előre, ha fel tudtad sorolni néhány olyan szokásodat, amitől szívesen megszabadulnál. Az utolsó kategória azonban rendhagyó, ha kedvetek van, itt pontozhatjátok, ki tud többet a másikról! 🙂

Semmi, a fehér és a bordó doboz tartalma teljesen megegyezik, még a kártyák színei is, csupán azért készült két szín, hogy kiválaszthassátok, melyik tetszik jobban.

Egyelőre nincsenek plusz kártyák, de mivel már elég sok érdeklődés érkezett ezzel kapcsolatban, a jövőben mindenképpen tervezzük.

Igen, folyamatban van új dobozkák kiadása is. Nem árulnánk el többet, de leginkább a párkapcsolatra fókuszálunk és inkább tematikus kártyákat képzeljetek el.

Tőlem tudsz kérdezni

Félegyházy Anna

pszichológus, a Little Love Box egyik alapítója

© All rights reserved LittleLoveBox

LLB belső logo